Αρχική Σελίδα

NINGBO TOPZHOU METERS INDUSTRIAL AND TRADING CO.,LTD

καλής ποιότητας Ενιαίο αεριωθούμενο υδρόμετρο για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ενιαίο αεριωθούμενο υδρόμετρο για τις πωλήσεις
Έχω εξετάσει όλα τα παραδοθε'ντα αγαθά και το αποτέλεσμα ικανοποίησε. Θα επιθυμούσα να καθιερώσω μια μακροπρόθεσμη σχέση με σας.

—— ΗΠΑ Peter

Πολύ καλός. Η σταθερή ποιότητα με 100% εξέτασε σιγουρεμένος την παράδοση εγκαίρως.

—— Κένυα Mr.Kitenge

Έχουμε συνεργαστεί από το 2012. Πολύ καλή ποιότητα, συμπαθητική τιμή και τέλεια υπηρεσία.

—— Βιετνάμ ο κ. Truong

Είμαι Online Chat Now

NINGBO TOPZHOU METERS INDUSTRIAL AND TRADING CO.,LTD

1
NINGBO TOPZHOU METERS INDUSTRIAL AND TRADING CO.,LTD

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Yongzhou
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 300 Million-400 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 1992
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

  

Περιγραφή επιχείρησης

Η Co. μετρητών Haishu Yongzhou Ningbo, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 1992, αυτό είναι ίδιο εργοστάσιο της βιομηχανικής & εμπορικής Co. μετρητών Ningbo Topzhou, ΕΠΕ. Είμαστε επαγγελματικοί κατασκευαστής και εξαγωγέας που ενδιαφέρεται για το σχέδιο, την ανάπτυξη και την παραγωγή των υδρομέτρων και των εξαρτημάτων. Βρισκόμαστε σε Ningbo της Κίνας, με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

Καλύπτοντας έναν τομέα 10.000 τετραγωνικών μέτρων, έχουμε τώρα πάνω από 100 υπαλλήλους, ένας αριθμός ετήσια πωλήσεων που υπερβαίνει 2,5 εκατομμύρια Δολ ΗΠΑ και εξάγουμε αυτήν την περίοδο 90% της παραγωγής μας παγκοσμίως. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχός μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών. Εκτός αυτού, έχουμε λάβει ISO9001.

 

Το forcus εργοστασίων μας στην παραγωγή των διάφορων ειδών υδρομέτρων, ειδικά για το πολυ αεριωθούμενο ξηρό υδρόμετρο πινάκων. Όλο το υδρόμετρο θα εξεταστεί πριν από την παράδοση. Αυτός θα έχει μια μεγάλη ποιοτική εγγύηση.

 

Ως αποτέλεσμα υψηλού μας - ποιοτικά προϊόντα και σημαντική εξυπηρέτηση πελατών, έχουμε κερδίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων που φθάνει στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αμερική και την Αφρική.

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια διαταγή συνήθειας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε τις επιτυχείς επιχειρησιακές σχέσεις με τους νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο στο κοντινό μέλλον.
 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
NINGBO TOPZHOU METERS INDUSTRIAL AND TRADING CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Frank Lin

Τηλ.:: 86-574-88295567

Φαξ: 86-574-88426579

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)